Само за два месеца с парите от проституция сводницата Марчела си купила гарсониера в София. Това разказа самата тя пред скритата камера на TV7, използвана в разследване от предаването "Жега". В откровен разговор с репортер на телевизията, момиче, което се представи за желаещо да се включи в занаята тя разкри и схемата, по която се разпределят парите от проститутките.

Според нея, 20% са за съответния нощен клуб, където ще работи момичето, 40% са за нея и 40% са за сводниците - Стефан, Марио и Краси. В превоза до Германия са включени и шофьори на бусове, които превозват ангажираните за бардаците в Германия както и техния багаж.

В разговора Марчела насърчава мераклийката за много пари с това колко са готини сводниците, как няма да й направят нищо лошо, но не бива да ги лъжат. Наркотиците са един от вариантите да ти минава бързо времето, каза още сводницата.

След разследването на TV7 полицията е предприела бързи действия и на сводницата е предявено обвинение. Но съдът е определил като форма на задържане парична гаранция от 300 лева, което прави излизането й на свобода напълно възможно.

Предстои да се издирят и партньорите на Марчела - тримата младежи за които се споменава в разговора, ще бъдат издирени и арестувани от Интерпол.