Ако сте ценители на хубавото вино, държите на специално подбраните за всеки сорт мезета и блюда и обичате спокойната изискана обстановка - новият винен салон на „Кралска закуска“ е точно за вас. Там можете да намерите отбрани вина от най-добрите български изби, вносни вина от Стария и Новия свят, великолепно меню с ястия от европейската и националната кухня, услужливи сервитьори и романтична атмосфера. Интериор с използване на винарски мотиви допълва впечатлението за разкошно място за почивка и прекарване на свободното време. 
Всичко това стартиращото заведение съчетава с възможно най-ниски цени. Мотото на ресторанта е „Ние не печелим от продажба на вино“. Затова надценките са минимални, от порядъка на 3 до 13 лева на бутилка в зависимост от класа на вината. Допълнително за всяка поръчана бутилка получавате комплимент от заведението - разядка по избор - маслинена, катък със сирене, сирнева лютика и др. Към момента посетителите могат да избират между вината на „Левента“, „Едуардо Миролио“, „Райнофф“, „Братя Минкови“ „Седем поколения“, „Винпром Русе“, „Карнобат“ плюс вносни португалски от Кинта Вале де Вила. Асортиментът обаче непрекъснато се увеличава.
И това не е всичко - „Кралска закуска“ се нагърбва с трудната задача да въведе дори абсолютно начинаещи в изкуството на енологията, организирайки ежеседмични дегустации с водещи сомелиери и технолози. Дебютът в заведението бе на изба „Райнофф“ от Нисово. Днес ресторантът е домакин на „Винарска къща Русе“, комплекс „Левента“. Презентацията на вината от избата започват в 19:30 часа, а входът е свободен. 
Допълнителен бонус за клиентите по време на дегустациите ще бъдат безплатните мезета за бели и червени вина. И то не какви да е - комплименти от заведението за белите вина са прекрасните сирена и кашкавали на мандра „Равногор“, а за червените - превъзходните деликатеси от дивечово месо на „Еленко“. Разбира се, майсторите-готвачи на „Кралска закуска“ са готови да предложат най-подходящото ястие за всеки сорт.
Тази инициатива ще продължи, а информация за всяка дегустация ще бъде изнасяна на сайта на ресторанта и страницата му във Фейсбук, казаха от „Кралска закуска.