Красавицата пребори конкурентки за поредната си титла Miss Diamond Monkey, Миро я аплодира
 
 Пръстен с диамант получи топкрасавицата Златка Димитрова, но не от любимия си мъж Миро, а след като грабна рекорден брой гласове за конкурса Miss Diamond Monkey. Той се проведе снощи в новия столичен Мънки Клуб. Черната Златка блесна на събитието,  отбелязало  Китайската нова година под знака на Маймуната, с бална дантелена рокля в компанията на Миро и близки приятели.
Носителки на престижни титли, топмодели, актриси и стилистки на родните звезди бяха сред номинираните.  Титлата Miss Gold Monkey бе връчена на младата актриса и рекламно тв-лице Анна-Мария Чернева, а трета по гласове най-неочаквано се оказа стилистката на родните звезди Зоя Костадинова, която взе приза Miss Silver Monkey. Тя спечели и лимитирана бутилка уиски с името на клуба - MONKEY. 
Всички призьорки получиха и пленяващи аромати от парфюмерийната верига D&P, подарени от бизнесдамата Мария Петкова.
Гости на събитието и участнички в конкурса бяха и други красавици - любимката на световните звезди Анна-Мария Николаева,  звездата от "Милионер търси съпруга" Дарина Гиздова, плеймейтката и тв-асистентка на Дилов - син Алекс Йорданова, призьорки от Плеймейт 2016, много бизнесмени. Те получиха призове от винарска изба Four Friends.
Освен с най-скъпите си десерти и лимитирани уискита у нас, Мънки Клуб нашумя и с преуспели световни бизнесмени, които замръкват на покрива на София. Сред тях босът на пшенична бира № 1 в света  - Даниел Новачек, руски олигарси, собственици на световни хотелиерски вериги и други.