Много емоционални нови пет епизода ни очакват в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от 8 февруари, в 22.00 ч. по Нова. Предложение за брак, ново начало, раздяла и голямо завръщане са само част от емоциите, които ще преживеят приятелите в следващите епизоди на риалити сериала. Най-големите изпитания обаче идват с разкриването на две строго пазени тайни, които пренареждат по нов начин отношенията в квартирата.

Наистина ли е бременна Симона – дъщерята на хазяина Боби? Това е мъчителният въпрос, който не дава мира на притеснения баща в епизодите тази седмица. Боби и Симона ще се изправят срещу истината, а последствията ще преобърнат живота на много хора. 

Всичко ще се промени и за едно отчаяно момиче, което точно обмисля бягство, когато ненадейно получава… най-романтичното предложение за брак. Как ще реагира тя и каква е цената на щастието?

Щастливи дни очакват и новата съквартирантка Теодора, която заживя с приятелите. Слънчевото момиче от Бургас е на 27 години и работи като DJ. Влюбената в музиката Теди внася свежест в квартирата и печели симпатиите на всички приятели. Спечелването на едно сърце обаче ще й струва прекалено скъпо. Усмихнатата DJ-ка неволно създава сложни отношения и попада в капан, от който трудно се излиза. 

В капан са също Коко, Митко и Камелия. Те се оплитат в трагикомичен любовен триъгълник, изходът от който е болезнен и с много неизвестни.

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ - тази седмица от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова.