Февруари, месецът на любовта и страстите, тази година преминава под мотото „Влюбени в модата“ за всички посетители на Мол Русе. По случай Свети Валентин търговският център подготвя специална томбола за всички посетители, пазарували на минимална стойност 50 лева на един касов бон в периода 5-14 февруари 2016 г. Двойка щастливци ще получат самолетни билети и романтичен уикенд в една от световните модни столици Барселона, където ще имат възможността да се потопят в атмосферата на горещи танци, пикантни храни и ароматни вина, на фона на спиращи дъха гледки и уникална архитектура. 
Навръх 14 февруари всички посетители на Мол Русе ще могат да „облекат“ чувствата си в ретро романтика. На ниво партер в търговския център специално Ретро Фото студио ще очаква между 10 и 20 часа романтично настроени посетители, които ще могат да се преобразят в разнообразни винтидж костюми и да запечатат емоциите си в безплатна ретро снимка за спомен. 
В продължение на ретро вълната, посетителите на търговския център ще могат да се насладят и на фото изложбата „Любовта през годините“, представяща за пръв път пред публика архивни кадри и романтични лични послания, предоставени от Държавен архив-Русе със съдействието на ОМД-Русе.
В самия Ден на влюбените са подготвени и други изненади и подаръци за празнуващите любовта. Сладки изкушения ще очакват подвластните на Купидон русенци в часовете между 11 и 13, както и между 16 и 18 часа, когато в знак на обич към клиентите си търговският център ще подарява символични за празника лакомства. 
През целия ден доброволци от Младежки парламент към ОМД пък ще съдействат с вдъхновение в специален празничен кът, подканвайки посетителите да опишат любовта в думи и да обкичат с пожелания за Свети Валентин „Дървото на любовта“. 
Благотворителност и добрина за празника ще разпръскват и доброволци от местната структура на Българския младежки Червен кръст, Фондация „Център Динамика“ и Районната здравна инспекция. Във времето между 12 и 14 часа, в рамките на традиционната АнтиСПИН кампания, ще бъдат проведени редица информативни инициативи и творчески ателиета за деца и възрастни, съчетани с възможността за безплатно и анонимно изследване за вируса на ХИВ/СПИН в специализирания мобилен кабинет на ниво партер в търговския център.
Отпразнувайте Деня на влюбените в ретро стил в Мол Русе, къде другаде, канят от търговския център.