19-годишната американка Миранда Барбър, обвинена в убийство на мъж, с когото се запознала по интернет, твърди, че е убила още 22 души, предава Ройтерс.
Тя казва, че е извършила престъпленията в различни части на страната и че убийствата са били част от сатанински култ. Към момента полицията не може да потвърди истинността на твърденията й, но разследващи в различни части на страната са вдигнати на крак, за да проверяват признанията й.

Миранда и 22-годишният й съпруг Илайт Барбър бяха заловени през декември, а по-късно признаха в съд в град Сънбъри, в щата Пенсилвания, вината си за убийството на 42-годишния Трой Ла Ферара.

Жената се запознала с Ла Ферара в сайта Крейглист и двамата си уговорили среща на паркинга на мол близо до град Харисбърг, на около 80 километра южно от Сънбъри.

Съпругът на Миранда се скрил под одеало на задната седалка на колата, така че Ла Ферара да не го забележи. Когато Ла Ферара се качил в колата, по заповед на Миранда съпругът й го удушил, а в същото време Миранда го намушкала 20 пъти с нож.

"Нещата излязоха от контрол. Предполагаше се, че само трябва да го удушим, а не да го намушкваме", разказа Миранда в съда по повод убийството, извършено на 11 ноември миналата година. Пред полицията семейство Барбър признало, че просто е искало да убие някого заедно, в екип.

Миранда също така разказала през следователите, че след като извършила 22 убийства, решила да спре и вече ще бъде честна.