Софийската районна прокуратура е връчила обвинителен акт на Бисер Миланов-Петното, който бе задържан за заплаха за убийство, предаде БЛИЦ от свои източници. От вчера Петното е преместен от следствения арест в Централния софийски затвор.
Миланов е обвинен, че е отправял заплахи срещу Боряна Георгиева, съпруга на прокурорския свидетел Тихомир Георгиев-Боксьора с репликата "ще ти отрежа главата бавно и мъчително, а след това ще ти се изходя във врата". Миланов твърди, че се е пошегувал, но това не бе прието в съда.

"Не съм извършил престъпление. Движа се с група от 7-8 човека, за да ми бъдат свидетели. Тази дама идваше и сядаше до нас, а в същото време е подала жалба, че била заплашвана. Тя ме заплашваше с рокери и имена с инициали. Срещу мен има извършени над 1000 престъпления, но никой не прави нищо по въпроса. Това е политическа репресия", заяви преди време пред съда Миланов.

Той бе арестуван зрелищно пред народното събрание след скандален репортаж на bTV, от който стана ясно, че Петното и компания са окупирали чужд имот и отказват да плащат наеми и да го напуснат.