Усещали ли сте, че в дадена работа нещата ви тръгват далеч по-лесно, докато при други, колкото и да се стараете, нещата зациклят. Нумеролозите са намерили причината за това. Причината да не ви върви в работата може да е грешният избор. Правилният зависи много от датата на раждане. 

Ето към какво трябва да се насочват хората, родени на съответните дати: 

1. Родените на 1-о число са лидери и искат да бъдат център на вниманието. Много ги бива и в правенето на планове, могат да начертаят най-добрия път за постигане на замисъла. Родени стратези. Но и спортисти в силовите дисциплини. Подхождат им следните професии: писатели, режисьори, политици, обществени говорители, изобретатели, президенти, обществени фигури, собственици на бизнес, артисти или изпълнители, проектанти, архитекти, композитори, преподаватели, учители, ветеринари, министри, психолози, художници, лекари по дентална медицина, лечители, спортисти, лидери, модни дизайнери, лекари, акупресура, адвокати, уредник на музей.

2. Двойката отличава силно чувствителните хора. Те умеят да предават много красиво впечатленията си от нещата, които са ги развълнували. От тях излизат много добри поети. Но да се пазят от негативни емоции. 

3. Чувствителни към нещата, които ги заобикалят, са и тройките. Невероятни разказвачи, те могат да опишат и най-незначителната история така, че да съберат куп слушатели. Непременно да се насочат към писане. 

4. Родените на 4-ти от месеца са енергични и работливи. Те са влюбени в природата. Подходящите професии за тях са: дизайнер, градинар, строител, предприемач, юрист, офис работник, механик, инженер, геолог, земеделски производител, агент по недвижими имоти, химик.

5. Петиците са страхотни комуникатори и имат любознателен ум. Те имат два пътя пред себе си. Единият е да се занимават с химия, а другият - с ювелирна дейност, твърдят италиански експерти. Според тях от родените на тази дата излизат най-добрите бижутери. Подходящи професии за тях са още: учител, проектант, разработчик и туристически агент. 

6. Слабостта на хората, появили се на шесто число, са децата. Любящи и състрадателни души. Те обичат малчугани и умеят да работят с тях много добре. Затова и най-подходящ вариант в техния случай е учителската професия. Стават и за възпитатели в детски градини. 

7. Имат високи идеали и са целеустремени към върха. Финансовата дейност обаче не е тяхна стихия и е почти сигурно, че ще загубят много при подобно начинание. Те са родени за музиканти, и то свирещи на струнни инструменти. Бива ги много и за детективи и изследователи. 

8. Те боравят добре с парите и са подходящи за бизнес. Предопределени са да бъдат на някакъв висш пост. Обикновен изпълнител не ги задоволява. Те трябва да ръководят. Често заемат тази длъжност и в семейството. Ако се развиват в това поприще, то непременно изпъкват сред останалите в службата. 

9. Трябва много да учат, за да стигнат до целта. Имат независима душа и са подходящи за съветници, министри, композитори и дипломати. Стига само да положат усилия в ранните години от своето детство и да се посветят на учението. 

10. Родени лидери, за които търговията е сферата, в която се чувстват най-добре. Наред с това обаче на тях им върви и в музиката, и в изобразителното изкуство. Но само за хоби и лично удовлетворение. 

11. Чувствителни са към нуждите на другите. Освен със съчувствието си те впечатляват и със знанията си. Природно са надарени с интелект, а с годините се усъвършенстват. Не могат да бъдат подчинени и не могат да работят в колектив. Идеални са за учени, поети и медийни личности дори ясновидци.

12. На тази дата се раждат най-добрите оратори. Следва да се насочат към професии, където тези им качества ще бъдат от решаващо значение. Много добър вариант е да станат адвокати, а още по-добре – политици. 

13. Имат лидерски качества и харизма, което ги прави подходящи за дейности, свързани с имоти. От тях излизат много добри брокери. Добре е обаче да ръководят или да работят самостоятелно. Трябва да имате едно на ум с родените на тази дата, тъй като ги бива да бъдат и тирани. 

14. Изключително праволинейни и иноватори. Те често имат пророчески сънища или пък развиват паранормални способности. Не бива да разчитат само на тези си качества. Умеят да боравят добре с числа, но трябва да се пазят от хазарт и алкохол. Да се пробват като математици или пък като дизайнери. 

15. Имат добри данни за кариера като адвокат, политик или музикант. Но повече ще спечелят, ако се насочат към благотворителна дейност – да основат фондация. Дипломатични са и любвеобилни. 

16. Внимателни и грижовни. Непременно да изберат работа без началник и без колектив. Най-добрият вариант е да вършат нещо в собствения си дом, където никой няма да им се меси. Литературата е много подходяща, много от тях стават и дизайнери. 

17. Родените на тази дата задължително трябва да се занимават с финанси. В банка биха преуспели. Успех ще имат и ако направят собствено предприятие, дори и да съществуват твърде много рискове в началото. Предприемчиви са и много интелигентни. 

18. Отлични студенти с бърз ум. Трябва да се занимават с благотворителна дейност и да помагат на бедните и най-онеправданите. Ораторският им талант ще помогне да намерят пари точно за тези групи хора. Компромисен вариант е и учителската професия. 

19. Много упорити и независими. Те превъзхождат останалите като лидери и духовни съветници. Залагат на практичността. Хората с такава рождена дата са също така изключително справедливи, обичат да помагат на другите. Лекарската професия е добър вариант за тях, особено хирургията и гинекологията. 

20. Силни и независими. Те биха вършили най-добре работа, свързана с религията. Без значение дали ще бъдат църковни служители, или преподаватели по вероучение. Трябва да положат неимоверни усилия и да са готови за трънливия път, по който ще трябва да минат. 

21. Имат два варианта. Първият е да станат певци, което ще им донесе много слава, но много да работят за постигането на тази цел. Другият вариант е да изберат журналистиката, която е точно за тях. 

22. Нумерологията очертава за тях бляскава кариера. Особено ако изберат точната професия. В техния случай подходящи са: полицай, поет и юрист. И в трите варианта биха достигнали връхната точка. 

23. Няма много богат избор. Но пък и онзи, който им се дава, е добър. Родените на тази дата излизат най-прочутите и добри лекари, твърдят специалистите. 

24. Онези, които празнуват рожден ден на 24-и, обичат да довършват работата докрай. Основният им проблем обаче е честото сменяне на настроенията и оттам – професиите. Не се задържат дълго време на една месторабота. Най-успешни са като актьори, брокери и търговци. 

25. Добре е да се насочат към музиката, защото в тази област биха имали успех. Трябва да изкоренят колебанието в себе си. Кулинарната сфера също е подходяща за тях, преди всичко за нежния пол. 

26. За нищо на света не бива да се захващат с музика. Нямат достатъчно талант и ще си останат на средно ниво. Но на сцената ги бива като актьори. Или в занаятчийството. Всичко, което се изработва с ръце, им иде отръки. 

27. Учител, журналист, търговец - всичко това е подходящо за родените на 27-о число. Добре би било обаче да не се обвързват с голям колектив. Ако са сами, ще имат най-голям шанс за успех. Увличат се и по източните философии. 

28. Спокойно могат да се насочат към архитектурата, защото имат данни за тази дейност. Ако не им се учи пък, могат да се захванат със строителство. Да се пазят от мързела, който при тях е много силно изявен. 

29. Имат нужда от ръководител. Работят по-добре, ако има някой над тях, който да решава проблемите и да ги насочва в най-общи линии. В селското стопанство ще са най-полезни и ще постигнат големи резултати. 

30. Това са спортистите. Истината е, че появилите се на тази дата преливат от енергия, която просто трябва да бъде изразходена някъде. Няма как да ги затвориш в офис с работно време. 

31. В търговията биха имали успех онези, родени на 31-о число. Особено ако конкретната им дейност е свързана с много пътуване. Другият вариант е да станат шофьори. Успяват и ако работното им място е кораб или самолет.