Директор на училище във Враца е бил заловен на „местопрестъплението" с ученичка. Случката е от миналата година, но по разбираеми причини е пазена в дълбока тайна от семейството на прелюбодееца.

Директорът на едно от врачанските училища има вила във врачанските лозя, която е била оборудвана с камери за видеонаблюдение срещу постоянните набези на крадци в района, разказва местният сайт Tribali.info. За да е ефективна охраната, човекът настроил системата да я гледа от вкъщи и всеки член на неговото семейство виждал на монитора дали има движение около и вътре във вилата.

Директорът обаче бил голям палавник и използвал къщата в лозята за секс маратони с ученички от неговото училище. Винаги щом тръгвал натам той изключвал видеонаблюдението вкъщи, като на близките си обяснявал, че има временен срив в интернет връзките, а когато се прибирал, оправял и връзката.

Миналата година мераклията обаче направил непростима грешка. След като се договорил с поредната малка палавница, ентусиазиран я качил в колата и тръгнали към лозята, без да изключи камерите в дома си. За зла участ съпругата му била приключила ангажиментите си навън и се прибрала вкъщи. Жената по навик погледнала екрана на компютъра и не могла да повярва на очите си. На монитора се виждала семейната им кола, паркирана пред вилата им, а вътре любимият й мъж.