Разбира се, дали и как той те обича, най-добре ще каже сърцето ти. Ако ти си една красива, спокойна, хармонична, здрава и безгрижна жена, е вероятно мъжът до теб да има пръст в това. Ето още няколко признака, които могат да те сложат в графата на тоталните щастливки:

1. Той се старае да не се товариш с нищо

Разбира се, когато последния път натрупа големият сняг, ти изобщо не се замисли как семейната ви кола се озова чиста и затоплена пред входа на дома ви. Защото си свикнала, че мъжът ти се грижи за всичко. Ти никога не си носила огромна туба с вода, ти рядко извеждаш кучето, а когато вкъщи нещо се развали, веднага викаш: "Миличък?". Ти разчиташ на него да те вземе от късна вечеря с приятелки, да отиде сам до майка ти, за да донесе баклавата, защото на теб ти е твърде студено. Ти не мислиш за сметки, за ремонти, за проблеми с институции, защото той не дава да се товариш с нищо.

2. Той не позволява да изпитваш болка

Толкова си свикнала с неговите грижи, че понякога дори не си даваш сметка от колко неща те предпазва. Не си плакала от години, защото човекът до теб знае как да те закриля - от страховете ти, от проблемите, от собствените си слабости и недостатъци, от другите хора. Той толкова те обича, че дори когато не те разбира, е на твоя страна. За него е от изключителна важност всеки детайл от твоя ден и от твоя живот и ако се случи някой да те е обидил, този мъж се превръща в чудовище. Готов е да убие за теб и ти го чувстваш, затова всяка нощ заспиваш щастлива и спокойна в закрилата на обятията му. Ти просто знаеш, че каквото и да се случи, той ще бъде до теб и няма да позволи да те боли.

3. Той е щастлив да те прави щастлива

По всеки възможен начин! Споменала си, че искаш да започнеш да рисуваш отново. Той се връща вкъщи с триножник и боички и ти предлага курсове по рисуване, за които вече е проверил. Споменала си, че много ти се ходи до Китай. За рождения ти ден той те е изненадал с два билета до Китай. Имала си много тежък ден, а той е в командировка. Зарязва всичко и идва да прекара вечерта с теб. 

4. Той е силен, смел и решителен. Той е твоят стожер!

С него се чувстваш истинска жена, дори това да ти звучи клиширано. Не ти се налага да взимаш тежки решения, защото той го прави за двама ви. Не ти се налага да преживяваш сама тежки моменти, защото неговата сила те извисява над проблемите и преминавате през ада заедно. Той е твоята сила и винаги можеш да разчиташ на него, че каквото и да направи, ще го направи за теб и твое добро, за вас двамата.

5. Той няма очи за други жени

Не става въпрос за изневяра. Много мъже не изневеряват, но мине ли покрай тях засукана мадама, не могат да не я забележат. Твоят мъж е различен, той те обича различно. Той има очи само за теб, той желае само теб, той може да изживее остатъка от живота си само с теб на самотен остров...

6. Той има план за вашето бъдеще

Може да не говори много, но той мисли много. Преди всичко за вас. Ако къщата, в която живеете, е малка, той вече крои планове как да се пренесете в по-голяма. Ако възрастта и на двама ви напредва, а още нямате деца, той е готов да се изследвате и да "запретнете ръкави" веднага. Ако мечтата ти е да се видиш в дълга бяла рокля, той вече се оглежда за пръстен... Този мъж не се страхува от обвързване. Той не се страхува от даване, нито от обичане, нито от вричане, нито от отговорност. Той те обича толкова дълбоко и истински, че ще превърне всяка твоя мечта в своя и още по-важното - ще се пребори на всяка цена за нея!

7. Той те прави по-добра и по-силна

Стабилността, която е създал в живота ти, е великолепна основа, за да надграждаш себе си. Ти си толкова обичана и така обгрижена, че имаш силата и мотивацията да се самоусъвършенстваш постоянно. Неговата топла любов те прави още по-нежна, неговата мъжка грижа те прави още по-добра, неговата изумителна любов те прави още по-силна. Ти нямаш съмнение, че двамата можете да постигнете всичко. А щом го вярваш, ти можеш да го осъществиш. 

8. Той се чувства щастлив само с теб и с никой друг

Това е отличителна черта на любовта. Защото, когато обичаме, има само един човек на света, който може да ни направи щастливи. Твоят мъж има прекрасни приятели, грижовни родители, значима работа, която го вълнува истински, интересни хобита, безброй свои мечти. Но каквото и да има, той никога няма да се чувства достатъчно щастлив, ако ти не си наоколо и ако не може да сподели с теб.