Боян и чаровната гимназистка Ралица са влюбената двойка, която заедно си отиде снощи. Двамата са били в мерцедеса, който се разби в огромен билборд на бул. "Найчо Цанов". Прeди това тежкият автомобил отнесе цяла автобусна спирка. По чудо там е нямало чакащи пътници, съобщи TNS.bg
Три седмици преди рождения си ден, който е точно на 14 февруари, Ралица изгуби живота си заедно с човека, когото обича. Боян е фен на футболния клуб „Локомотив” Пловдив. Приятелите го описват като добро момче и страстен запалянко на черно-белите. Тъгуват за загубата.
Момичето живее с родителите си в жк. "Тракия", а Боян Черния, както го наричат приятелите му, е от "Изгрев". Боян е взел книжка от около година, мерцедесът , с който са катастрофирали, е на баща му.
С Ралица имали връзка от няколко месеца, били много влюбени един в друг. Статусът във Фейсбук и на двамата е "сгоден".
В часа на трагедията двамата са пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.
„Ударът беше много силен, чух трясък и когато излязох, видях тази касапница”, разказа пред TNS.bg човек от района.
Пожарникари извадиха телата на момчето и момичето от смачкания автомобил. Те ще бъдат откарани за аутопсия в Съдебна медицина.
На място пристигнаха приятели на загиналите, които са в шок от случилото се. Има осем патрулни автомобила, екип на пожарната, аварийно-спасителен екип.
Дясната лента на пътя, по който се е движил автомобила, е заледена. Вероятно колата е поднесла, а водачът е изгубил контрол и мерцедесът е изхвърчал на тротоара.
Момчето е на 22 години, а момичето е малко по-младо от него. Наложи се пожарникари да режат ламарините, за да извадят телата на загиналите. Части от автомобила и от спирката има в продължение на 100 метра по пътното платно.
Коментарите в мрежата са диаметрално противоположни. Голяма част от читателите обвиняват водача за неоснователното му самочувствие и лудото му каране, отбелязват също и липсата на родителски контрол. Други, които познават двойката, искрено съчувстват на родителите на двамата за трагедията.
За съжаление примерите за безразсъдно шофиране в Пловдив са ежедневие. Последствията обаче са ужасни. Много млади хора без опит зад волана, но с много адреналин в кръвта превръщат градските булеварди в състезателни писти. Повечето от тях са сигурни, че снимките с размазани автомобили и черните лентички на профилите във Фейсбук не се отнасят за тях. Докато не се превърнат в част от черната статистика на войната по пътищата.
Децата от снимката, също не са мислили, че сядайки в мерцедеса, могат да се превърнат в лоша новина.