В България се изучава джихад и то с учебници, написани на чист български! Проповядването на "свещена война" срещу християнството е забранено у нас, но явно никой не се съобразява със забраните, а държавата нехае какво се случва под носа й, пише "Флагман". На независимите депутати и на Лютви Местан отдавна им дърпат конците от Турция, призна тази седмица бившият Главен мюфтия Недим Генджев . Той разкри, че в турското Министерство на религиите има 95 служители, които работят за мюсюлманите в България, пращат учители, пращат много пари, контролират големите джамии и промиват мозъците на помохамеданчените българи - помаци в района на Родопите, както и на турското население у нас.

"Те застрашават националната ни сигурност, защото проповядват и джихад, а проповядването на исляма е много по-радикално отколкото в съществуващите досега джамии", каза още Генджев.

През последните години в Родопите и Южна България напълно безконтролно навлязоха ислямски проповедници, които учат възпитаниците си на радикален войнствен ислям. Промъкнаха се и представители на „Ал Уакф ал Ислями“, която е една от най-опасните ислямистки секти - групировки. В глухи, забравени от Бога селца се издигнаха скъпи джамии, в част от които има и ислямски училища.

Ученици веднага се намериха, тъй като населението там е много бедно, а в ислямските училища се раздава безплатна храна, на питомците се дават дрехи, а тези, които се учат добре и усвояват Корана, турския и арабския, се водят на безплатни екскурзии в Турция и им се показват най-бляскавите улици и магазини, както и джамиите с молещи се по пет пъти на ден хора. И им се обещават онези митични девици, а на село няма ни една.

Промиването на мозъци тече с пълна сила. У нас видно се обучават джихадисти, щом има и учебник. Той пък е за помаци, които не знаят турски, но бързо ги приобщават към новата вяра и новите правила.