Двама татковци са сред претендентите за водещ на най-новото шоу на Нова – „Големите надежди”.

Първият е театрален актьор, популярен с роли в някои от най-нашумелите български сериали и предавания, а вторият е сред най-известните лица и гласове в телевизионния и радио ефир. Разбират се повече от чудесно с децата, а доказателство за това е, че и двамата са горди татковци на момчета, към които се обръщат с „приятелю“. По какво още си приличат двамата кандидати – изключително артистични, с отлично чувство за хумор, непоправими меломани, футболни запалянковци и най-важното – деца по душа и до днес.

Като малки, и двамата били отлични ученици. Единият дори завоювал сърцата на всички учителки с винаги прилежно научени уроци. Другото му хоби като дете било да колекционира комикси. Вторият пък тренирал бейзбол, баскетбол... и разбира се, голямата му любов – футболът. Не случайно, първата дрешка, която купува на сина си, била тениска на известен футболен отбор. От най-ранна детска възраст датира и любовта им към сценичните изкуства. Единият татко се захваща със самодеен театър още в първите си тийнейджърски години, като и до днес продължава да си играе с кукли. Другият пък се е снимал в емблематично детско предаване.

Кой от тях ще надделее? Кои са останалите им конкуренти? Дали жена няма да ги измести или млад татко ще застава редом до малките таланти в шоуто – отговорите ще разберем всеки момент.

Интригуващ е и въпросът кои ще бъдат членовете на журито на „Големите надежди“. Конкуренцията между популярните личности става все по-напрегната, но духовете ще бъдат успокоени скоро, когато екипът на формата ще обяви своето решение.

Най-сериозно е предизвикателството с подбора на малките кандидати за голямата сцена. Над 1000 деца от цяла България се представиха на кастингите, но само 60 от тях ще видим в ефира на Нова. По време на турнето в страната 30 % от малчуганите са били прослушани в столицата, следвани от Пловдив, Варна и Добрич. Численото превъзходство категорично се пада на момичетата – те са били 60 %, а малките господа са – 40 % от всички явили се таланти. Любопитен факт е, че сред прослушаните малчугани е имало много братя и сестри, изправили се в пряка конкуренция един срещу друг. Голяма част от децата са в долната възрастова граница от 4 години. Въпреки крехката им възраст обаче, в част от репертоара им са били изпълнители като Уитни Хюстън, Адел, Бионсе… и дори рап звезди.

„Големите надежди” – тази пролет по Нова.