Зодиакалните знаци... толкова различни, ярки, интересни с всички свои силни и слаби страни и качества. Въпреки че се различаваме като личности, винаги има черти, които са характерни за знака, под който сме родени. Коя е вашата силна страна, вижте в следващите редове.

Овен – Поглед на дете

Родените под знака на зодията имат наивен и детски поглед към света, който ги заобикаля. Могат да изпитат радост от дребните неща. Техният подход е спонтанен и директен и винаги изглеждат така, сякаш нищо в живота не може да ги разочарова.

Телец – Великодушни

Телците са шармантни личности. Те винаги са готови да направят много хубави неща за хората около себе си, без да търсят нещо в замяна. Тяхната щедрост ще бъде забелязана още при първите срещи. Правят това без никакви очаквания за ползи, а просто защото са великодушни.

Близнаци – Подкрепа

Представителите на зодия Близнаци са очарователни, но най-силната черта на характера им е лоялността. Въпреки че ги смятат за лицемери, всъщност тези, които са в обкръжението на Близнаците, винаги могат да разчитат на тяхната подкрепа.

Рак – Нежни и внимателни

Представителите на зодия Рак могат да проявяват незаинтересуваност към тези, които не харесват, дори и на моменти да са твърде груби. Но, когато обичат и изпитват привързаност към приятели, любим човек или близки, винаги знаят как да покажат своите внимание, нежност и любов.

Лъв – Положителна енергия

Представителите на зодия Лъв са едни от най-желаните за компания и създаване на трайни приятелства. Те са изключително харизматични и винаги успяват да завладеят с усмивка, чувство за хумор, но най-вече със своя позитивизъм и излъчване към околните.

Дева – Грижа за другите

Девите са един от най-загрижените знаци в зодиака. Винаги се интересуват от това как се чувства или какво мисли отсрещната страна. Добри слушатели са и постоянно показват загриженост към другите.

Везни – Усещане за стабилност

Трудно е да си представим, че Везните могат да бъдат в постоянен баланс, но е така или поне по отношение на междуличностните взаимоотношения. Без значение колко трудна или хаотична е обстановката около тях, родените под знака на Везните винаги действат спокойно и уверено. Нещо повече – винаги са готови да помогнат на другия.

Скорпион – Проницателност

Родените под знака на Скорпиона могат да бъдат очарователни по различни начини. Но това, което ги отличава е тяхната отлична интуиция. Те са изключително проницателни и действат така, че действията им рядко могат да бъдат предвидени.

Стрелец – Борец за справедливост

Ако в обкръжението си имате представителна зодия Стрелец, знаете, че той се отличава с лоялност и подкрепа към близките си. Дори и познанството ви с такъв човек да е отскоро, в ситуация, в която вие сте прави, Стрелецът няма да се поколебае да се застъпи за вас, защото е справедлив.

Козирог – Да помагат

Както всеки друг знак в зодиака, така и Козирозите си имат своите странности. Опознавайки ги с времето ще откриете, че те винаги ще се отзовават, когато имате нужда от помощ или съвет.

Водолей – Чувство за хумор

Членовете на този знак са истински чаровници. Дори и в трудни моменти те знаят как да се пошегуват, за да направят ситуацията по-лека.
Това, което ги прави привлекателни във всяка една ситуация е уникалното им чувство за хумор.

Риби – демонстрират своя чар с финес

Повече от всеки друг знак в зодиака, Рибите се отличават с финес и спонтанност. Тяхното присъствие винаги показва спокойствие, увереност, безгрижност.