Ново изкусително предложение правят на русенци и гостите на града от хотел „Космополитан“. Уикендът SPA Wellness Cosmopolitan и тренировката в Cosmo Gym вече носят един нов привкус - привкусът на свежите салатки и здравословните кулинарни предложения, които се предлагат в не по-малко изкусителен часови режим. Часовете, в които посетителите могат да се насладят на СПА брънча, са напълно подходящи за двата почивни дни, когато човек обича да си поспи до късно и да не бърза нито със закуската, нито с обяда. Това е новото лесно решение къде да отидете със семейството или с приятели през уикенда. 
И така: от 11.30 в събота и неделя заниманията в Cosmo Gym могат да бъдат съчетани чудесно с изкушения, които се предлагат в ресторанта на три отделни бара. И тъй като понятието брънч всъщност е съчетание между английските думи breakfast (закуска) и lunch (обяд), то означава именно двете хранения, иначе казано, „закускообяд“. Брънчът е особено широко разпространен в САЩ и Канада, където по традиция фамилията се събира за късна закуска или ранен обяд.
В „Космополитан“ трите бара, за които стана дума, ще работят до 16 ч. Фактически всички те ще предлагат голямо разнообразие и изобилие, тъй като на практика брънчът обединява две дневни менюта. 
В здравословния СПА брънч на ресторант „Космополитан“ ще присъстват най-различни видове салати, суши, омлети, паста, ориз, ядки, мюсли, както и традиционните за българската закуска кроасани, банички, а също и супи и още какво ли не.
Първият бар ще предлага суши и разнообразни салати, които всеки сам ще може да си сглоби от различни продукти. Вторият ще изкушава с кроасанчета, мюсли, ядки - типичната хотелска закуска. Третият бар ще бъде зареден с „по-плътни“ и хранителни предложения - омлети, ориз, паста. Всеки от баровете е с отделна цена, но пък като заплати веднъж, човек може да трупа в чинията колкото иска от храната там. За да не страдат от излишни угризения на съвестта тези, които ще се отдадат на уикендската хранителна фиеста, от „Космополитан“ препоръчват посещения на фитнес Cosmo Gym или процедурите на СПА център „Космополитан“, за да се изгорят допълнителните калории от брънча. Или тези от грил вечерята - другото предложение на хотелския комплекс.
Както „Утро“ писа, тази интригуваща кампания стартира от снощи. В петък и събота ресторант „Космополитан“ е подготвил друго атрактивно предложение за своите клиенти - грил вечери на бюфет, иначе казано, на шведска маса. Срещу куверт от 20 лева и предварителна резервация, гостите ще могат да ядат неограничено количество от всички предложени ястия: гриловани бели и червени меса, риба, салати и гарнитури. Началото за тази вкусна и примамлива гастрономическа вакханалия е в 20 ч. А всички, които направят заявките си онлайн през вътрешната система за резервации tempobooking на сайта www.tempofoods.bg, ще се ползват с 10 % отстъпка за грил куверта.