Девет е числото на новата 2016 г. Деветката символизира завършеност. Сигнализира, че е време да си съберете нещата и да ги докарате докрай, казва пред epicenter.bg нумерологът Милена Иванова. Тази година е времето да се замислите какво не работи във вашия живот и да започнете да вършите нещата по по-различен начин.В записа на годината се съдържа числото 6 период за любовна трансформация. Шестицата е числото на любовта, радостта, сексуалността, забавлението, решителност, творчествоно и удоволствията. 

И това не е всичко! Годината е високосна, съдържа 366 дни или 3+6+6=15=6, т.е. отново имаме шестица. Очаква ни провокация в любовните и човешки взаимоотношения,нови връзки, много радостни и позитивни събития. 

Деветката носи безкористност - осъзнаването, че ако не работим всички заедно, ще платим висока цена.

Духовните лидери Майка Тереза,Ганди и Йогананда -- всичките са били с деветки в техния живот и начинът, по който те са живели са точните примери за безкористност и божествена любов.

Поради това годината е насочена в помощ към себе си и другите. Ако имате такива прояви, ще усетите, че колкото повече помагате на другите, толкова по-щастливи ще сте.

2016 г. също е време да се противопоставим на полицейската бруталност. По-строги правила ще бъдат приети, за да няма повече проблеми от подобно естество. Освен това ще осъзнаем, колко големи щастливци и късметлии сме, че има мъже и жени в униформи. 

Въпреки това, големите хакерски атаки ще продължат и през тази година ще има пробиви в онлайн защитите и сигурността. 

За съжаление, тероризмът ще продължи да ни тормози, но аз вярвам, че тази девета година от нумерологичния цикъл, ще събере много от световните лидери и ще ги накара да разрешат проблема като отбор.  Ще видим много повече обединени усилия отколкото до сега. Много усилия ще се хвърлят и за да има по-чисти въздух и вода за нас, казва нумероложката. 

В личен план, през тази година отделете време за връзката си, работата и всичко останало важно за вас. 

Направете си списък с плюсове и минуси и така преценете кое ви тормози и от кое е по-добре да се откажете и да продължите напред.
Тъй като годината, както вече знаете, е деветка, ще докара много проекти до техният край, ще искате първо да довършите започнатото преди да се захванете с нещо ново. 

Проекти, които започват в година девет не винаги се движат толкова бързо към края си, колкото на вас ви се иска и могат да ви докарат малко нерви.

Любимото ми нещо за година деветка е, че върху каквото и да си работил през последните 9 години, ще има позитивни резултати, посочва Милена. 

Чувствам се оптимистично за тази нова година. Всеки едни от нас ще избира от кого да възприема и да се учи. Всичко,което е свързано с медии,реклама,комуникация,обучение от човек на човек,преподаване и търговски обмен ще има предимство и приоритет, казва нумероложката. 

И въпреки, че ще има трудности през, които ще трябва да преминем, 2016-а ще бъде чувствена и вълнуваща, ще ни предостави възможност за нов избор, ще търсим нови варианти, ще виждаме различни възможности, и твърде вероятно ще започнем дългоочакваната любовна връзка.

И ако работим заедно и правим малки стъпки за личен напредък и трансформация, в края на годината ще виждаме как реално сме сътворили по-добър свят!