12 години след края на снимките, един от най-хитовите сериали на всички времена „Приятели” се завръща отново на екран. Целият оригинален актьорски състав се събира за специален двучасов епизод на ситкома, който ще бъде излъчен на 21 февруари по американската телевизия Ен Би Си.

Новината е изненадваща, след като миналата година един от създателите на сериала – Марта Кауфман, каза в интервю, че събиране на екипа „никога няма да се случи” и феновете трябва да спрат да се надяват.

Вълна от ентусиазъм в социалните мрежи

Затова и социалните мрежи бяха залети от вълна ентусиазъм след като информацията за новия епизод беше потвърдена на пресконференция на Асоциацията на телевизионните критици в Пасадена.

Рейчъл Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос ще се срещнат отново, 11 години след излъчването на последния епизод от легендарния сериал, за да отдадат почит на режисьора Джеймс Бъроус.

Любимият на мнозина сериал “Приятели” ще се завърне на малкия екран за специален двучасов епизод, съобщи британският в. “Индипендънт”.

Актьорите Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър ще вземат участие в епизода, но директорът на Ен Би Си Робърт Грийнблат коментира, че ще е проблем да снимат заедно заради натоварените им графици.

“Надявам се и шестимата да бъдат в една стая по едно и също време”, каза той. – “Не съм сигурен, че логистично ще можем да ги съберем”.

Новината бе коментирана от актьора Мат Лебланк, който сподели в “Туитър” линк за завръщането на сериала и написа: “Ще бъде приятно”.