Близки на Нели Мекерешка сами са започнали да я издирват. 16-годишното момиче изчезнало преди два дни. Последно я видяла сестра й Веси, съобщава „Марица”. „Сестра ми не каза нищо, само излезе и повече не знаем нищо за нея. Няма нито документи, нито пари”, сподели Веси.Тя умолява всеки, който има информация за сестра й да се обади на телефона й. „Не сме се карали, тя последно повтаряше, че иска да отиде във Варна, но така и не стана ясно защо”, спомня си Веси. 

След изчезването близките на момичето подали сигнал в полицията.

„Оттам ни обясниха, че няма какво да направят. Затова ние тръгнахме сами да я издирваме. Стигнахме до Долна махала и там случайна жена от спирката ни каза, че е видяла сестра ми да се качва в син автомобил и да поема към Карлово”, разказа още сестрата.

16-годишната Нели е ученичка в 10 клас в Раковски. Момичето е със счупена ръка след претърпян инцидент в нощта срещу 1 януари. Нели празнувала с компания, когато приятел извил ръката й и я счупил. Тя претърпяла наскоро операция илекари поставили 8 медицински пирона в ръката й.

Нели и Веси живеят с баща им в Раковски. Майка им работи в Гърция. Близките умоляват всеки, който има информация за момичето, да се обади на телефон - 0897582011.