Рапърът Сарафа, който изчезна безследно на 8 януари и близките му все още го издирват, е бил в хотел „Метрополитен, научи БЛИЦ. Това към момента е единствената следа на хип-хоп изпълнителя.На 9 януари, в деня след изчезването си Серафим Мартинов – Сарафа отишъл в хотел „Метрополитен“ и запазил две стаи, които платил с банкова карта. Източници на БЛИЦ разкриха, че хип-хоп изпълнителят бил сам и носел само една черна найлонова торба. Казал, че едната стая е за него, а другата – за негова приятелка. Момиче обаче така и не се появило в хотела. По едно време Сарафа излязъл като преди това помолил да му извикат рент а кар. Към 15 часа на същия ден се върнал в хотела, попитал дали колата е там и платил и за нея. Но след това отново изчезнал с таксито. Единственото, което споменал било, че смята „да отиде до мола“. Източниците на БЛИЦ разкриха също така, че им направило впечатление неспокойното поведение на рапъра. „Беше много импулсивен и приповдигнат“, обясниха те. 

Припомняме, че рапърът Серафим Мартинов - Сарафа е в неизвестност от 8 януари, а близките му го издирват. В социалните мрежи приятели на Сарафа разпространиха фотоколаж с две снимки на Сарафа – на едната той е облечен с черно яке, с което е бил облечен и когато е видян за последно на 8 януари. 

Малко преди да изчезне, хип-хоп изпълнителят е написал повече от странен статус във Фейсбук: „Приятели, ако ми се случи нещо, ще разберете много неща!!!“. Именно тези думи на Сарафа притеснили много близките му. 

Те молят за помощ всеки, който го е виждал или е бил в контакт с него да се обадят на: 0884 047 994 или 0879 426 855.