За по-малко от два месеца над 300 семейства са заявили желание да участват в най-популярната телевизионна игра „Семейни войни”. На поредица от кастинги екипът на предаването се срещна със семейства от цялата страна, а записалите се кандидати са с разнообразни интереси, различно образование и възраст, обединени от амбицията да участват и спечелят в играта.
Сред по-атрактивните случаи са два отбора с двойки близначки, семейство, в което капитанът е убедил двете си бивши съпруги, както и настоящата, да играят заедно в екип, семейство, в което играят четири поколения жени, както и  семейства, които са печелили при предишните издания на „Семейни войни“ и сега са нетърпеливи да изпитат отново емоцията на играта. Претендент за участие е и семейство, което преди време е печелило четири пъти, благодарение на капитана си, и сега наследниците на фамилията имат желанието да участват отново в „Семейни войни“ в негова памет.
Повечето кандидати демонстрират завидно чувство за хумор и енергия, както и огромно желание да се преборят за свое място в предаването. Интересът към това да споделят емоцията и адреналина от играта, както и да спечелят пари, мотивира редица семейства да подадат заявления.      
Очаквайте съвсем скоро по Нова завръщането на обичаната телевизионна игра „Семейни войни“, а във Facebook страницата можете да си припомните някои от най-интересните въпроси от предаването.