Член на една от най-страховитите банди в родния ъндърграунд се е гръмнал в главата, научи БЛИЦ. Цветан Миленов - Църи си е теглил куршума преди няколко дни, но е оцелял и е жив, допълват информаторите на БЛИЦ. В момента той е на командно дишане в "Пирогов".Запознати с подземните дела свързват самоубийството на Църи с убийството на висаджията Веселин Стоименов - Веско Дебелия, чийто бизнес се свързва с този на Христофорос Аманатидис - Таки.  Той беше застрелян преди дни от неизвестни към момента бандити, които го екзекутираха зад комплекс "Макси".

През 2013 година Църи влезе в затвора, след като ВКС потвърди решението на Апелативния съд за Бандата на чуковете и ги тикна зад решетките за няколко години. 5 години затвор бе отреден за него и Асен Китанов - Психото. 

11 души от Бандата бяха обвинени на  1 юни 2009 г. че са членове на бандата на Христофорос Аманатидис-Таки. В акцията бяха иззети фалшиви долари и наркотици. Според прокуратурата Бандата на чуковете се е занимавала с нанасяне на средни и тежки телесни повреди на конкуренти в наркобизнеса. 

Наричаха Психото, Църи и Младежа Светата троица. Биеха брутално всеки, който си позволяваше да продава чужда дрога". Това разказали свидетели при разследването на "подвизите" на Чуковете. 

При гледането на една от мерките за неотклонение Цветан Миленов-Църи се разяри, че магистратите му отказват свободата и се нахвърли с псувни и закани към прокурора Чавдар Ангелов. Бабаитът бе озаптен благодарение на бързата реакция на съдебните полицаи. 

Освен с "подвизите си" Църи се прочу и покрай убийството на Боби Белята край затворническото общежитие в Казичене. Твърди се, че куршумите дастигнали Белята точно когато се запътил за среща с Църо в затвора. 

Близки до бандита не изключват самоубийството на Църи да е заради лична драма, тъй като имал проблем в семейството.