Незаконно пребиваващите ислямски мъже, които сексуално малтретират жени, трябва да накажем по техните канони - бой с тояги до смърт. С право на замяна - пълно кастриране. Око за око, зъб за зъб. Това поиска евродепутатът Николай Бареков в коментар на горещата тема, свързана с насилниците от Кьолн, като предупреди, че ако това не бъде направено, християните ще станем излишни.Ето какво още написа лидерът на ББЦ:

„Вече нямало съмнение, че изнасилвачите от Кьолн са имигранти. Някой имал ли е съмнение в това, освен шефа на немската полиция? 

Време е Европа да се събуди от комата и да започне да действа. Затваряне на границата и незабавна екстрадация на всички тълпи с ислямски мъже, които като скотове искат да изнасилват бели християнки, всъщност жените ни. Готова ли е тяхната приятелка Меркел да се подложи на унижението от кьолнската гара? Макар че за нея кой знае... Ислямът не е толерантен към жените и тепърва няма да стане. 

Не можем да забраним тази религия в Европа, но можем да върнем незабавно обратно в Турция, Афганистан, Ирак, Сирия и Африка всички мъже, които незаконно пребивават тук. Жените и децата да останат. Те са жертви със сигурност и за тях ще се погрижим и можем да превъзпитаме в ценностите на европейската цивилизация.

Какво могат да търсят пълчища орди здрави и брадати мъже по границите ни? Необразовани примитиви. Тази армия трябва да си го получи още преди да помисли да влезе. А тези, които вече са тук и сексуално малтретират жени, трябва да ги накажем по техните канони - бой с тояги до смърт. С право на замяна - пълно кастриране. Око за око, зъб за зъб. Пише го в нашата Библия. Иначе ще стане късно и ние, християните, ще станем излишни”.