Отново брутално убийство на бизнесмен в София. Застрелян е собственикът на модна къща „Агресия".

Около 19:00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Близките му го пуснали за издирване.

От МВР съобщиха, че са сигналът за изчезнал 63-годишен мъж е подаден на тел. 112 около 21 часа.

Тази сутрин е намерен убит в Бистрица.

От пресцентъра на МВР обаче казаха пред БГНЕС, че самоличността на намереното около полунощ тяло на мъж все още не е потвърдена.

Незабавно районът на гористата местност, където било открито тялото, бил отцепен, а криминалисти извършили съответните процесуални действия. Работата по случая продължава.

Това е поредното убийство, извършено в столицата през последните дни.

Само преди 2 дни, вечерта на Ивановден, бе разстрелян 53-годишният Веселин Стоименов - човекът, извършил юридическата ликвидация на ВИС-2.

Извършителите на убийството му все се издирват. Веднага след разстрела му зад Зимния дворец в Студентски град беше намерен подпален автомобил. Вчера от прокуратурата казаха, че Стоименов не е осъждан и няма висящи досъдебни производства. Работи се всички версии, за наличието на личен мотив или за бизнес или финансови интереси, но разследването е в своето начало.

Министърът на правосъдието Екатерина Захариева пък коментира, че убийството на Веселин Стоименов със сигурност е поръчково и със сигурност е извършено от професионалисти.