Вече няма лъжа и измама. Доказано е. Григор Димитров е любовник на популярната в цял свят певица Никол Шерцингер. Преди няколко месеца английският таблоид „Сън” първи разпространи новината, която шокира спортния свят. „Никол, която изостави пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, е свалила българският тенисист”, написа тогава изданието. Впоследствие Гришо не потвърди, но и не отрече за връзката си с 37-годишната мадама.
 
В началото на януари обаче всичко се потвърди. Никол изненадващо цъфна в австралийския град Бризбейн, където Гришо участва в местния турнир по тенис. Тя първо наблюдаваше мача на хасковлията на двойки, а после и в двубоите му на сингъл. Без да се притеснява от камери и фотоапарати, Шерцингер подкрепяше бурно нашето момче, което е 13 години по-малко от нея. Родената в Хавай мацка подскачаше бурно и ръкопляскаше при всяко добро отиграване на Григор на корта. По едно време Никол толкова се беше залисала, че започна да изпраща
 
въздушни целувки
на новия си любим
 
Под сурдинка се говори, че Никол и Гришо са били заедно Нова година. По коледните празници Шерингер е била в родния си град Хонолулу, но още на другия ден – 26 декември, е хванала самолета и е пристигнала в Монако. Както е известно, Димитров има жилище в Княжеството, където е очаквал с трепет любовницата си. Там влюбените останали четири дни.
 
Заради участието на Григор на турнира в Бризбейн двамата с Никол потеглили за далечна Австралия още на 30 декември. Там си наели луксозна вила, намираща се в един от баровските квартали на града близо до плажа, и в пълен уют посрещнали 2016 година. Без шум и без купони. Само те и никой друг, отдадени изцяло на страстната любов. 
 
„Гришо не изпада в подробности относно връзката си с Никол. Но по всичко личи, че тя му влияе положително. Той се е променил. Дано се отрази и върху играта му”, твърдят пред „ШОУ” от обкръжението на най-добрия български тенисист за всички времена.

Както е известно, в последния период на връзката си с Мария Шарапова и особено след раздялата им Григор Димитров изпадна в дупка. Губеше мач след мач. 2015 година се превърна в най-кошмарната в кариерата му. Не спечели нито една титла и отпадаше рано-рано – не само в турнирите от „Големия шлем”, но навсякъде.
 
Тогава всички си мислеха, че Гришо е свършил с тениса, макар и да е толкова млад – само на 23.
Ето че обаче се появи лекарството, което е на път да извади хасковлията от тежката депресия.

 „Григор бавно и постепенно излезе от летаргията. Не може да си представите какво представляваше преди да срещне Никол. Спря да говори с нас, спря да ни търси. Чувството му за хумор, което е уникално, се изпари. Нямаше и следа от него. След това обаче онзи Григор, когото всичко познаваме, се завърна. Сега
 
пак е усмихнат,
пак се бъзика

 
Животът в него отново ври и кипи. Жаден е за победи и за нови битки. Вижте само какво нещо е любовта. Тук не става въпрос за някаква си връзка. Защото красиви жени има много по света. А Гришо е достатъчно  популярен, пълен е с пари и не е проблем да си осигури някоя друга готина мачка. Повече от очевидно е, че той е влюбен. Никол – също. Вярно, разликата им никак не е малка, но явно Григор си пада по каките, а в случая и по лелките, защото Шерцингер е доста по-голяма от него”, добавят приятели на родения на 16 май 1991 година тенисист.

Самата Никол пък го беше ударила на купони и разврат, след като се изпокара с Люис Хамилтън. Двамата бяха дълъг период заедно. По едно време се разделиха, после пак се събраха. И когато всички взеха да говорят за пищна сватба, дойде окончателният край на връзката им. Трикратният световен шампион във Формула 1 преживя тежко финала на любовната история с Шерцингер. И още по-трудно преглътна бомбастичната новина, че тя се е захванала с българина Григор Димитров. Люис до последно не вярвал, че всичко е приключило и че любимата му вече се гушка с „някакъв младеж, който е доста по-млад от нея”. Ревнивият британец искаше на всяка цена да си върне Никол, но тя му дала да разбере, че този път мечтата му няма да се сбъдне. Че между тях всичко е приключило.

Преди да вкара в леглото си Григор Димитров, певицата показа тъмната си страна. Публична тайна е, че тя обича шумните купони и чашката. Фотографи я заснеха през миналото лято нафиркана до козирката навръх рождения й ден на 29 юни.  Британската красавица реши да отпразнува празника си в компанията на свои приятелки на нашумелия гръцки остров Миконос. Певицата обаче явно не прецени колко държи на алкохол и стана за върховен резил.

Английските таблоиди отбелязаха, че това е поредната неконтролируема проява на Шерцингер след раздялата Люис Хамилтън. Медиите предрекоха, че певицата 

я очаква пълен 
провал в живота 


и че съвсем скоро тя окончателно ще се предаде на разврата. Някои даже написаха, че може съвсем скоро да се озове в клиника за лечение на зависимост от алкохола.

Никол обаче се промени и си седна на задника, след като срещна Григор Димитров.

„Вижте те ли, че и при нея нещата са като при Гришо. И тя е преживяла тежко раздялата си с Люис Хамилтън, както нашето момче с Мария Шарапова. Разликата между тях е, че Никол я избива на пиене и простотии, докато Григор се затваря в себе си и не прибягва до купони и разни подобни изцепки. Сега двамата са заедно. Колко дълго ще продължи връзката им, можем само да гадаем. Със сигурност обаче Гришо не си прави вече никакви планове за бъдещето. Той ни е казвал, че не желае втори път да се препъва и да пада, както се случи с Маша. Просто си живеят с Никол ден за ден, наслаждават се на любовта си. Пък каквото им е писано, това ще се случи”, разкриват още близки на Григор Димитров.