Слави Трифонов купи количка за бебето на бившата си изгора Мартина Огнянова, пише столичен всекидневник. Дългия изрита балерината от шоуто и живота си след дългогодишна връзка, след като я спипа в изневяра с треньора й по бокс Коко Колев. Според обкръжението на водещия обаче шефът им вече е простил предателството и чистосърдечно се радвал на детето й.Бившата изгора на Слави – балерината Мартина, роди наскоро момченце от боксьора, с когото се запозна на индивидуалните си тренировки и бързо се залюби. Всички в екипа на шоуто на Трифонов бяха на тръни как Дългия ще приеме новината и наистина ли отново няма да изпадне в тежка депресия.

За всеобща тяхна изненада обаче той не само звъннал на бившата си изгора да й честити появата на първата рожба, но и сериозно се заел с избирането на специален подарък.

Няколко дни висял почти денонощно в разни сайтове за детски колички, креватчета, дрехи и играчки. Направи истинско проучване в интернет, за да избере за Мартина най-добрия модел детска количка, твърдят сценаристите на шоуто.

Бившата танцьорка била направо шашната от вниманието, което шоуменът й оказвал напоследък, след като миналата година по това време бил забранил на всичките й бивши колеги да говорят с нея и да споменават името й пред него.