Целувките са може би по-интимни и от секса. От една целувка можем да разберем много за отношенията – дали имат бъдеще или напротив – вървят към разпад. А когато става дума за новогодишната целувка, се прибавя и щипка магия. Така че, ако се чудите как ще се развият взаимоотношенията ви през новата година – нека да гадаем по целувките!

По бузата
Вие сте само приятели. Колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-голям шанс имате да срещнете истинско гадже на новогодишното парти.

Със случаен тип в бара
Ако сте сингъл, значи сте си уредили приятно прекарване. Отношенията ви няма да продължат повече от една нощ, но пък можете да се забавлявате.

Френска целувка, която води до секс
И двамата сте твърде погълнати от целувката, за да ви пука кой гледа. Едно леко дръпване за колана и ще се наложи да си търсите стая. Годината вероятно ще бъде пълна с такива страстни моменти. Но все пак, първо се уверете, че се познавате.

Кратка и сладка
Кратката целувка показва, че той не иска да се задълбава. Може би ви харесва в момента, но не очаквайте това внимание да продължи вечно. Отношенията ви може и да са нещо повече от флирт, но едва ли ще прераснат в истинска връзка.

Принудителна, агресивна целувка
Ще искате да избягате от този тип. Ако е прекалено жаден за целувките ви, възможно е да е много ревнив. Ще скъсате още преди февруари.

Измолена от вас целувка на публично място
Новогодишното парти е изключение от всички правила против проявите на интимност на публични места. Ако той се дърпа... е, възможно е да остане с вас достаттъчно дълго, за да ви предложи брак, но сигурно ще трябва да го влачите към олтара.

Първа целувка след две срещи
Това е третата ви среща и трябва да решите дали имате бъдеще заедно. Ако първата ви целувка е в такава важна и изпълнена със символика нощ, вие двамата ще сте гаджета и през лятото. Вероятно е да пламне любов, вълшебна като пътуване до Дисниленд.

Целувка от съжаление с приятел
Вие сте класи над него и той го знае. Опитвате се да отбиете номера с бърза целувка, но той се старае да я удължи. През 2016 ще сте късметлии, ако дори все още сте приятели.

Неудобна целувка
На коя страна да си завъртя главата? Устните му студени ли са? Езикът му вкус на вино ли има? Толкова много анализирате отношенията си, че ще е цяло цяло щастие, ако изкарате до пролетта.

Любовна целувка, завършваща с искрена усмивка
Толкова сте щастливи, че сърцето ви ще се пръсне. Хайде, празнувайте! Годината ще е страхотна за вас!