Тричленен състав на Софийския апелативен съд с председател Петя Шишкова и членове Милена Панева и Карамфила Тодорова потвърди определението на градските магистрати, с което прекратява делото за бюлетините в Костинброд и го връща на прокуратурата.
С определение от днес САС потвърждават разпореждането на съдия от Софийския градски съд, с което съдебното производство по случая е прекратено и е постановено връщане на делото на прокурора за отстраняване на съществени нарушения, допуснати при изготвянето на обвинителния акт.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване. 

Единственият обвиняем за скандала с бюлетините в печатница "Мултипринт" в Костинброд е бившият главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков. Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт срещу него на 16 декември за престъпление по служба. Желязков е обвинен за това, че в периода 27 април 2013 год. - 12 май 2013 год. в гр. София, като главен секретар на Министерски съвет на България, не е изпълнил служебните си задължения, като не е осъществил контрол върху дейността на служителите от администрацията към МС по отношение на изпълнението на задълженията на "Мултипринт" ООД по договор за изработка и доставка на 8 343 000 броя бюлетини за гласуване.