Лично отмъщение или финансови неуредици в голям размер. Това са двете версии, по които работят разследващите за наръгания 8 пъти с нож в гърба, управител на медицински център в Пловдив Аргир Гяуров.
Той живее в кв. "Кючук Париж" на ул. "Васил Ифчиев", блокът е опасан с камери и заключен. БЛИЦ разпита хора, които излизаха от сградата, но никой нищо не беше чул за снощното нападение над Гяуров. Те казаха, че той не е контактувал много с комшиите си. Те не са чували да има проблеми с някой. Полицията ще прегледа камерите, вероятно по тях ще бъдат установени и двамата нападатели, казаха за БЛИЦ разследващи.

От болницата „Свети Георги“ съобщиха, че 43-годишният управител на ДКЦ е настанен в „Специална хирургия“. Всички рани на Гяуров са в гърба. Не са засегнати жизненоважни органи и не е застрашен живота му.

Нападението над управителя на медицински център Аргир Гяуров е станало, когато той е паркирал БМВ-то си пред входа. Отключил е и влязъл в блока. В този момент зад него веднага са се вмъкнали двамата нападатели, разказа съсед на пострадалия.
Междувременно стана ясно, че Гяуров, освен управител е и съсобственик на медицинския център, които се е развивал много добре. Заради това съседи подозират, че наръгването с нож е дело на конкуренцията. Те разказаха още, че 43-годишният мъж живее в един апартамент с майка си, баща си и сестра си.

Баща му тресна вратата и не пожела да коментира случая. Районна прокуратура е образувала досъдебно производство за опит за грабеж. Няма следа от извършителите, нито се знае кои са, коментира говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев. За това престъпление законът предвижда от 3 до 10 години лишаване от свобода.

При първия оглед на местопрестъплението разследващите се натъкват на локвата кръв във входа, където е бил нападнат Гяуров. Рано сутринта тя бе почистена.