Комедийният актьор Стив Харви, който неотдавна погрешно обяви за носителка на короната "Мис Вселена" претендентката от Колумбия, вместо победителката от Филипините, се прояви отново. Този път той поздрави всички за Великден, вместо за Рождество Христово.

В петък, на 25 декември, когато се чества Коледа, актьорът неочаквано написа на страницата си във "Фейсбук": "На всички щастлива Пасха!".
Потребители на социалната мрежа се отнесоха с хумор към поредната грешка и също поздравиха актьора с Великден. Други се посмяха, но поправиха Харви, пожелавайки му щастливо Рождество. Според трети той тенденциозно е сбъркал празниците и така се е надсмял над самия себе си за допусната на "Мис Вселена" грешка.

Досега постът във "Фейсбук" е събрал над 2 милиона лайка.

Най-красивата на Вселената, избрана на конкурса в Лас Вегас, е 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вуртцбах. Но тя трябваше да преглътне гафа, предизвикан от водещия Стив Харви, който по погрешка коронова 21-годишната колумбийка Ариадна Гутерес. Когато вече й беше сложена короната на "Мис Вселена", актьорът се извини, като каза, че неправилно е прочел името, което е било в плика. Гутерес трябваше да се задоволи с второто място в надпреварата.

По-късно Стив Харви се извини още веднъж за грешката си на "Мис Колумбия" и на "Мис Филипини". Въпреки това група колумбийски адвокати подготвят иск към организаторите на "Мис Вселена-2015" във връзка със скандала, разразил се на финала на конкурса за красота в Лас Вегас.