Добър Фън Шуй за Нова година означава да се оборудвате с неща и цветове, които ще ви донесат не само щастие и благополучие, но и повече пари. Нещата, които трябва да имате в себе си, когато влизате в Новата година, за да привличате богатство и здраве през 2016-та, са предимно в червен цвят, съобщава zajenata.bg.Освен това огненият цвят представлява защитен елемент в Фън Шуй и е силен символ на богатство и напредък.
Ето кои 6 елемента трябва да имате на празника:

Червен портфейл

Новият портфейла символизира, че сте готови да приемате ново съкровище при влизането в Новата година (както материално, така и духовно), а червеният цвят ще ви помогне да привлечете добри вибрации.

Червени дрехи

Привличате късмет през новата година, като носите дрехи в този цвят. Фън Шуй учителите съветват точно в червено да прекарате новогодишната нощ. Няма значение дали става дума за дискретни обеци или парче дреха.

Червени обувки

Обувките винаги са свързани с ходене в добри ситуации, години, време ... Червените обувки ще бъдат символ на това, че сте готови да стъпвате напред в добро бъдеще.

Златни бижута

Дискретни златни бижута ще привлекат изобилие и повече пари през новата година за вас и вашите близки.

Нов часовник

Часовникът символизира движение напред, защото покупката на нов часовник ще ви донесе положителна енергия.

Голяма чанта

Този детайл символизира очакване на доста добри неща, затова ви е необходима голяма чанта, за да може в нея да поберете всички постижения от този свят.