Павлин Димитров е новият управител на о. Света Анастасия в Бургаския залив. Той спечели конкурса при огромна конкуренция от цялата страна и чужбина.
Павлин Димитров е роден в Бургас и е на 32 години. Завършил е "Туризъм" и след това "Международни икономически отношения" във Великотърновския университет. Владее отлично три езика - английски, немски и руски. Работил е изцяло в областта на туризма, като е минал през всички нива в този бранш.

"Изборът беше много труден. Имаше 260 кандидати, повечето от които се доближаваха до изискванията ни и имаха опит в туризма", каза директорът на Дирекция "Култура" към Община Бургас Весела Йорданова. "При избора на Павлин Димитров надделя това, че освен качества на експерт, той показа емоция и интерес към позицията. Открои се със своите идеи и показа, че е екипен играч", добави Йорданова. Той ще се включи в екипа, който вече работи от няколко месеца, за да може в края на май островът да посрещне своите първи посетители, каза още тя. Очаква се новият мениджър на бургаското бижу да бъде представен днес на пресконференция в Община Бургас.