В навечерието на Коледните празници Мол Русе ще предложи на клиентите си още една възможност за качествен живот. Това е вторият магазин от семейството на „Тайната Градина“, който ще отвори на партерния етаж и ще предлага разнообразни био храни, напитки, супер храни, био козметика и козметика за дома, насипни био храни и ядки. Клиентите ще могат да намерят и български млечни продукти, био боза и пресен хляб с квас. 
Насроченото за 11 часа днес официално откриване ще бъде придружено от дегустации на био храни и напитки и подаръци за клиентите.
„Тайната Градина“ ще обърне специално внимание и на най-малките - асортиментът е обновен с много био детски лакомства, български био сокчета и бебешки био храни. Наред с това освен млечни продукти и хляб с квас всяка седмица ще се предлагат български сезонни био плодове и зеленчуци. Голяма част от предлаганите продукти имат екологични сертификати, други са натурални от малки ферми или производители, които са чисти и лично изпробвани преди да се предложат на клиента.
За да живеете в хармония с вътрешната си и с външната природа, избирайте най-доброто за себе си и семействата си. И не забравяйте - ние го избираме за вас, казва управителката на новия магазин Ралица Иванова.          У