Меню с прясно приготвена и здравословна храна, стилен и елегантен дизайн, бързо и любезно обслужване и, разбира се, изгодни цени - всичко това клиентите могат да открият в най-новото заведение за бързо хранене в Русе пицария „Uno Brama“, която отваря врати в понеделник. Тя се намира на ул. „Иван Вазов“ 26 (до Математическата гимназия) и е част от веригата пицарии „Uno“, които са на пазара вече осма година. 
Новото заведение ще се старае да предлага най-добрите рецепти с възможно най-добрите продукти. Във всекидневното меню посетителиети ще открият богат избор от пици на парче, спагети и ориз по китайски рецепти, както и лазаня и сандвичи. Всичко ще се приготвя пред клиентите, няма да се използват замразени продукти и ще се набляга на здравословната кухня предвид близостта на заведението до училище, обясниха мениджърите на „Uno Brama“ Теодор Михайлов и Емануил Върбанов. Във всички продукти ще се набляга изключително много на пресните зеленчуци, категорични са шефовете. 
Технологията на приготвяне на пиците по стара италианска рецепта е взаимствана от пицария „Uno“. Спагетите са прочутите „Болонезе“, „Карбонара“ и „Куатро Формаджи“. Оризът е със свежи зеленчуци или с пиле и зеленчуци, като и двете ястия може да се комбинират с два основни китайски соса: сладко-кисел и сладко-лютив. Всички ястия се предлагат в съдове за еднократна употреба, като клиентите могат да хапнат на място или да си вземат храната за вкъщи или офиса. Безалкохолните напитки в пицарията са продукти на „Кока Кола“, а топлите напитки - на „Лаваца“. 
Заведението разполага с 30 места, като обзавеждането от мебелна къща „Филдекор“ придава на обстановката лекота, уют и неангажираност. Интериорът е дело на известния русенски дизайнер Генчо Гоев, а за комфортната и приятна атмосфера на „Uno Brama“ допринасят топлите и свежи цветове. 
Клиентите на заведението могат да се възползват от услугата Take away - да направят предварително поръчка на телефон 0894 49 77 22 и да дойдат на място в пицарията, за да получат добре пакетирана храна за дома или офиса. „Uno Brama“ работи всеки делничен ден от 8 до 21 часа, а в събота от 8 до 16 ч.