Тежка за гледане от родители и ученици, тази норвежка социална кампания събира внимание по света и има поне 3,8 млн. прегледа в YouTube. Отразява я и сайтът с новини за реклама и маркетинг Adweek.

В центъра на вниманието е видео - кратък филм, в който дъщеря прави обръщение към баща си. Тя разказва честно и директно за деликатната тема на отношенията си с момчетата и колко груби са били те, а някои от тях дори и физически са я наранявали. Всичко това това се корени в лошия език, който момчетата от малки чуват да се употребява за наричане на момичетата, в обидите към жените, залегнали в речника на бащите им, в опитите да се харесат на други момчета като се подиграват на определени момичета. Макар повечето момчета и млади мъже всъщност вътрешно да знаят, че наричането на някое момиче с думи в смисъла на лека жена не означава, че тя в действителност е такава, има и хора сред тях, които успяват да повярват че обидите са верни и стават насилници на жени. 

Кампанията обръща внимание на факта колко вредни са грозният език и обидните епитети, използвани от момчетата, за да наричат момичета. И как заради този език, превърнал се в действия, които нараняват жените, много хубави и добри момичета от добри семейства, с чудесно образование, стават дълбоко нещастни и жертви на насилие, заради срещите си с обиждащи ги и жестоки мъже. 

Според СЗО, всяка трета жена по света в живота си е приживявала физическо или сексуално насилие, най-често от мъж партньор. 

Кампанията е озаглавена "Скъпи татко". Тя е израборена за организацията Care Norway от агенция Schjaerven. Предупреждаваме, видеото не е подходящо за гледане от всеки и оставя горчив вкус.