Нови подробности излизат в сръбски медии по темата за края на най-силната престъпна група в страната-Земунския клан, пише mkd-news.com. Публикувана е и снимка на смятаната за основна причина за това- Черната вдовица Анна. Тя е на 36 години и е била омъжена за сръбския гангстер Цвятко Симич, чието обезглавено тяло бе открито през 2010 година в езеро в Хърватско. За убийството на съпруга си Анна обвини публично Сретко Калинич, с когото е имала любовна връзка. 

На процеса срещу него, Черната вдовица избухна в сълзи и го попита направо: Защо уби съпруга ми”, а той отговори-„Не съм го убил аз”. Калинич е един от най-известните престъпници и наемни убийци на Земунския клан и бе заловен от полицията след като бе ранен от своя доскорошен ортак в престъпния бизнес Милощ Симович.

Точни Симович съобщи, че Калинич е убил съпруга на Анна заради ревност. Според неговите показания пред съда, убийството е станало по време на разходка на двамата ортаци, защото Калинич е бил паталогично влюбен в Анна и е искал да има семейство и деца с нея. Тази саморазправа на практика е взривила и унищожила опасната престъпна група, като повечето от нейните членове вече са заловени от полицията и чакат присъдите си.