„Двулика” писана с разноцветни очи стана хит в мрежата. Представителката на семейство котки на име Венера си е такава по природа и за никакво разкрасяване не може и да става въпрос.Едната половина на муцунката на животинката е черна, а другата – рижа. С това обаче странностите на Венера не свършват. Очите й също са различни – от дясната страна окото й е зелено, а от лявата – синьо. 

Предвид огромната популярност, на която се радва, 5-годишната котка си има собствена страница в социалните мрежи Instagram и Facebook и животът й се наблюдава от хиляди хора. За нея са писали безброй западни издания, което я прави още по-популярна. 
Стопаните й - Кристина и Крис, се надяват, че домашният им любимец ще стане вдъхновение за всички, които искат да се различават от околните. 

„Не е важно колко сте различен. Обичайте себе си и всички свои прекрасни „недостатъци”. Такива притежава всеки един от нас. Не сме длъжни да бъдем еднакви. Всеки един от нас е уникален”, пишат Кристина и Крис в социалната мрежа.