Поп звездата Енрике Иглесиас изнесе незабравим за феновете си концерт в столичната зала „Арена Армеец” с рана на челото. Певецът взриви публиката, макар че шоуто започна с малко закъснение. Причината за това беше, че се наложи на звездата да бъде оказанамедицинска помощ заради сцепената му вежда. Предполага се, че Енрике е пострадал в Португалия, където изнесе предишния си концерт.„Българите са много топъл народ”, каза музикантът в ексклузивно интервю за Нова минути, след като кацна на Летище София. Енрике обеща и да спази традицията си да подари целувка на една от фенките си в зала „Арена Армеец”.

Енрике Иглесиас развълнува почитателите си в столичната зала "Арена Армеец" с концерта си тази вечер. Събитието е част от световното му турне "SEX and LOVE". 

След два часа закъснение, той се появи на сцената и изправи залата на крака още в самото начало. "Съжалявам че закъснях" изрече, Енрике на български език. Той обясни пред публиката, че до преди няколко часа е бил в болница и се е наложило да получи няколко шева. 

Няколко песни по-късно покани на сцената дете от публиката. Иван от Пазарджик, бе късметлията, който се качи заедно с баща си Христо. Енрике почерпи Христо с ром, дадоха си наздравица и му остави микрофона за следващата песен. 

36 часа продължи построяването на сцената и инсталирането на цялата аудио-визуална техника заедно с осветлението и всичко необходимо за сценичните ефекти. Доста хора от различни националности се включиха в подготовката на шоуто, което според първоначалната информация трябваше да започне в 20,45 часа. 

Залата беше препълнена, а стотици желаещи да присъстват не успяха да си купят билети. 

Заради огромния интерес към Иглесиас преди дни организаторите обявиха и негов втори концерт у нас през 14 май 2016 г.