В свой репортаж относно предстоящите награди за кино „Оскар“ е възможно телевизия Си Ен Ен без да иска да е издала един от победителите. Настъпил ли е най-накрая моментът, в който Леонардо Ди Каприо ще се сдобие с най-престижната филмова награда – това се питат феновете, видели репортажа. Кадърът с разкритието обиколи за нула време социалните мрежи.

Става въпрос за материал, разкриващ как се правят статуетките за наградите „Оскар“. В него кореспондентът от Чикаго Тед Роуландс развежда зрителтие във фабриката, където се изработват „Оскар“-ите. В края на репортажа той показва една от табелките, предназначени да бъдат поставени на долната страна на статуетката. На нея е изписано „Награда на академията за Леонардо Ди Каприо за най-добро представяне на актьор в главна роля за „Вълкът от Уолстрийт“ 2013“ („Academy Award to Leonardo DiCaprio/ Best Performance by an Actor in a Leading Role/ „The Wolf of Wall Street“/ 2013“).

Изданието E! Online успокоява, че телевизията не е развалила изненадата. Още повече, че гласуването на филмовата академия за това кой ще спечели призовете още не е започнало. Въпросните табелки се правят за всички номинирани. Когато победителите бъдат обявени на церемонията на 2 март, към всяка статуетка ще бъде прикрепена табелката с името на носителя й.

Все пак феновете на Лео продължават да се надяват, че това е знак, че любимецът им наистина ще вземе приза.