Всяка година в началото на декември предаването „Тройка на разсъмване“ празнува рождения си ден заедно със слушатели и приятели. На 12 декември 2015 сутрешният блок отбеляза 16 години от първото излъчване в ефира на радио Витоша.

По този повод водещите Милена, Кирил и Тодор получиха подаръци и пожелания от десетки слушатели. Домакини на събитието бяха Paradise center и Costa кафе, които предоставиха и награди за гостите и слушателите на „Тройка на разсъмване“.

Този празник предаването посвети на мечтите, защото според водещите Милена, Кирил и Тодор „Мечтите се сбъдват, когато сме заедно.“ А те са заедно със своите слушатели всяка сутрин, вече в продължение на 16 години. Празничната торта екипът на предаването сподели със своите гости, сред които освен слушатели бяха и много приятели и партньори.

През 2016, за 17-та поредна година най-слушаното сутрешно радио шоу в България ще ни среща с различни гледни точки, невероятно силни емоции и ще продължи да предизвиква с провокативни, и актуални теми. Социалните каузи също продължават да са важна част от „Тройка на разсъмване”.

От 2005 г. насам кампанията „Повече българчета за България” дава възможност на много двойки да имат деца. Заедно с фондация „Искам бебе”, екипът на предаването работи по програма за донорството на генетичен материал.  През 2016-та „Тройка на разсъмване“ ще продължи и инициативата за набиране на средства за специализирана апаратура за недоносените деца за няколко неонатологични отделения в страната.