Със зимния студ идва и горещият сезон на премиерите. Почти всяка седмица се очаква да излиза нещо интересно, заради което си заслужава да влезете в киносалона.
Редакторите на сайта AdMe.ru са подбрали някои от най-очакваните от зрителите заглавия, които предстоят да излязат на екран тази зима. Пригответе пуканките. Предстои вълнуващ сезон.
Ето предложенията, цитирани от МениджърNews:

Междузвездни войни: Епизод VII. Силата се пробужда
Кога: от 18 декември 2015 г.
Разбира се, един от най-очакваните филми на годината - това е новият епизод на "Междузвездни войни". Историята ще се развива 30 години след събитията от "Завръщането на джедаите" и е с участието на млад актьорски състав. Въпреки това, създателите на старата гвардия също не са забравени: от миналото се очаква да видим отново Марк Хамил, Харисън Форд, Кари Фишър, както и някои други известни актьори

Малкият принц
Кога: от 25 декември 2015
Анимираната филмовата адаптация на любимата книга от Екзюпери просто не може да избяга от нашето внимание. По сценарий, усърдна ученичка, която няма абсолютно никакво време за забавление и игри с приятели, се запознава с необичаен съсед, който я забавлява с невероятните истории за малкия принц. Създателите на анимацията подхождат с необичайно визуално решение към филма: историята на момичето е представена под формата на 3D, докато приказката за принца - под формата на куклена постановка, в която сякаш оживяват автентичните рисунки на самия Екзюпери. Анимация, която си струва да се види и от деца и от възрастни - за да не спират да мечтаят и да вярват.

Стив Джобс
Кога: вече по кината
Филмът, разказващ за най-талантливия мениджър на 2000 г. се базира на популярната книга на журналиста Уолтър Айзъксън, които той пише с прякото участие на Джобс. Много критици и журналисти отбелязват, че филмът си заслужава да се види дори и ако не ви харесва Стив Джобс, а само заради фантастична игра на Майкъл Фасбендер.

Оцелял
Кога: от 22 януари 2016
Триумфалният тандем от миналогодишните награди "Оскар" - режисьорът Алехандро Гонсалес Иняриту и операторът Емануел Лубезки, тази година дадват още един шанс на Леонардо ди Каприо да получи заветната статуетка. Героят на Лео играе ловец, който трябва да се бори с мечка, след като приятелите му го оставят да умре. Тази роля се отдава нелесно на актьора: снимките се състоят в тежки условия, и много от членовете на екипа са подложени на спартански условия. Разбира се, филмът е изключително вълнуващ и ще донесе много награди на своите създатели.

Омразната осмица
Кога: от 8 януари, 2016
През новата година, феновете ще видят друго Тарантино западната тълкуване от любимия режисьор. Действието се развива в САЩ след Гражданската война, когато пъстрата компания на ловец на глави, престъпник, и наемник шерифа получава в снежна виелица, опитвайки се да намери подслон. Както винаги, Quentin събрани много талантливи актьори, включително и Кърт Ръсел, Samuel L. Jackson, Тим Рот, Чанинг Тейтъм.

The Big Short
Кога: от 23 декември, 2016
Адаптация на бестселъра на Майкъл Люис с участието на Брад Пит, Крисчън Бейл и Райън Гослинг в главните роли - е базиран на истинска история за талантлив финансист, който съумял да предвиди световната финансова криза от 2007-2008, спечелва милиони.

Джой
Кога: от 8 Януари, 2016
Изглежда, че творческият тандем Дженифър Лорънс - Брадли Купър, под егидата на режисьора Дейвид О. Ръсел е обречен на дълъг и плодотворен съюз. Филмът "Джой" разказва историята на една млада самотна майка, която се превръща в един от най-успешните предприемачи на Америка.

Момичето от Дания
Кога: от 29 януари 2016
Още едно интересно превъплъщение на Еди Редмейн. Историята се развива през 1920 година, а той играе съпруг на млада художничка, по чието настояване позира като жена за картините й. След известно време героят осъзнава, че се чувства много по-удобно, живеейки в женската си форма. Историята завършва с това, че героят е първият човек в света, променил своя пол по хирургичен път.

Край морето
Кога: от 1 януари, 2016
Най-красивата холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит ще се появят отново заедно на екран. Лентата, продуцирана и режисирана от Джоли, разказва за кризата в отношенията между бивша танцьорка и писател, почиващи на крайбрежието на Франция през 1970 г, оплетени в тежките си взаимоотношения.

Хайл, Цезар!
Кога: от 19 февруари 2016
Новата комедия на братята Коен ще интересна не само със сюжета си, но и с главозамайващия звезден актьорски състав: Скарлет Йохансон, Джордж Клуни, Ралф Файнс, Чанинг Тейтъм и Тилда Суинтън. Действието се развива в Холивуд през 50-те години, когато по време на снимките на историческия филм за древния Рим, играещият главната роля, актьор изчезва.