Тази вечер е полуфиналът на Big Brother All Stars 2015. Петима Съквартиранти се борят за зрителската подкрепа още от понеделник, а този, който е събрал най-малка такава ще напусне Къщата тази вечер и ще остане в историята на Big Brother като участника, заел почетното пето място.

Преди това да се случи, ще станем свидетели на най-емоционалните „Коледни изповеди”, правени в ефир от петимата финалисти. Всеки един от тях ще разкрие неподозирани истини, ще даде воля на своята емоционалност и ще бъде до болка откровен пред зрителите на предаването. Какво предизвика горчивите сълзи в очите на Джаферович, за какво мечтае Ваня Червенкова и какво липсва най-силно на Деси Слава, предстои ни едно изключително емоционално живо предаване, наситело със сълзи и откровения.

На големия полуфинал Съквартирантите ще получат възможността да гледат на живо своите коледни изповеди, а след това всеки един от тях ще отговори на въпросите на коментаторите в студиото. В края на тази емоционална вечер един Съквартирант ще напусне Къщата напълно неочаквано.

Кой ще бъде той и каква ще бъде реакцията на Съквартирантите, когато чуят и видят своите изповеди и тези на останалите, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова на най-емоционалния полуфинал в историята на Big Brother.