Разделите са трудни, мъчителни и доста продължителни, преди всичко ако си обичал много силно. Незасивимо кой кого е прекратил една връзка, след време може да установи, че да забрави другия е непосилно, даже и невъзможно, пише "За жената".3 са зодиите, които притежават качества, които трудно можеш да откриеш в тази конфигурация на друго място.

Телец
Много интересни личности. Телците са хора, които обичат домашния уют и постоянно се грижат вкъщи да има нещо вкусно, да е подредено и човекът до тях да се чувства добре. Освен това, на другата крайност, те са и много страстни в секса, което липсва на онези, за които той е много важна част от всяка връзка. Телците могат да бъдат забравени трудно, защото имат от всичко по малко – страст, добронамереност, авантюристичност и още куп други качества, които трудно можеш да откриеш в една личност. Незабравими!

Рак
Раците са потайни и непрекъснато мистерията около тях е най-силният магнит, който привлича противоположния пол. Всеки обича да се потруди за сърцето на някого, а Раците дават пълна свобода в това. Те са много мили, обичат много силно и дават целия свят в краката на този, който е взел сърцето им. Точно за това, когато си тръгнат, оставят голяма празнина, която трудно може да бъде запълнена. Раците са нежни в леглото и знаят как да доставят удоволствие на своя партньор. Отговорни са и това е най-силното им качество. Незаменими!

Дева
Отдадени, сериозни и много добри хора. Те по същия начин имат много различни лица и това е най-хубавото в тях. Могат да бъдат романтични, да правят невероятни и изненади, могат да бъдат и много страстни и мистериозни. Девите са истински партньори и дават всичко от себе си, когато обичат истински. Имат силно развито чувство за дълг и рядко си тръгват първи, но дори да бъдат напуснати, техните бивши половинки рано или късно разбират какво съкровище са имали до себе си. Но не забравяйте, те никога няма да са ваши отново, защото миналото за тях е затворена страница.