Тежка катастрофа в САЩ отне живота на наш автомобилен състезател. Синът на многократната шампионка на България при жените Констанца Томова - Ивайло Тученишки, е загинал при ицидент, разиграл се на автомобилна писта в Лос Анджелис. 

46-годишният пилот излязъл на трасето за поредния тест на автомобил на отбора му "Ренер Моторспорт". Преди инцидента колата е тунингована в сервиза на българина, който от години живее в Лос Анджелис и е познат на автомобилната общественост.

При Иво в колата бил негов съотборник. До кончината на българина се стигнало, след като на старт-финалната права е загубен контрол над мощния автомобил, който се врязва в къщичката за отчитане на времената. Въпреки че веднага пристига хеликоптер, не можело вече нищо да се направи, тъй като Ивайло Тученишки е загинал на място. Тежко пострадалият му колега е откаран в болница, където се борят за живота му. 

Занимаващият се с автомобилен спорт Тученишки е малкият син на Констанца Томова, която е многократна шампионка на България, както и европейска като навигаторка на Тихомир Златков. Преди години Иво заминава за Щатите, след което при него пристига и брат му Петър, който е 2 години по-малък. Двамата са постоянно по пистите. Имат обособен сервиз и подготвят състезателни автомобили. Ивайло Тученишки е участвал и в редица надпревари с отбора на "Ренер Моторспорт".