Семействата от седеметажен блок в Кючук Париж успяха да изгонят съседка разрушителка от жилището за срок от 3 години. Възрастната жена години наред вгорчавала живота на целия вход. Първо пробила ВиК инсталацията с кирка, съсекла част от елкабелите, а по-късно сериозно увредила конструкцията на цялата сграда. Със съдебно решение Ваня Иванова е принудена да напусне апартамента на петия етаж, който обитавала от години. Делото е заведено по Закона за управление на етажната собственост в Пловдивския районен съд. 

От жилището на бабата денонощно се чувал невъобразим шум. Случвало се дори през нощта да се чука и троши. Ваня всичко правела сама. При един от неуспешните опити да премести ВиК инсталацията ударила тръбата с кирка. Апартаментът под нея подгизнал, пострадало сериозно дори жилището на третия етаж. 

Наложи се да заведем дело, за да я спрем, казва служебният домоуправител Панайот Дамгалиев. На третия етаж под нея беше някакъв ад, казва той. По време на процеса са назначени две ВиК експертизи, които да установят нанесените от Ваня щети на общите части.