Истинска драма се разигра днес в самолет, извършващ полет от Франкфурт за Белград. Американският гражданин от йордански произход многократно се опита да нахлуе в пилотската кабина и да разбие машината на "Луфтханза", защото е получил послание от Аллах за това, предава БГНЕС, като се позовава на сръбски медии. 

Обезумелият пътник на име Лакен непрекъснато е повтарял, че е получил "просветление от Аллах и трябва да разбие самолета". Той на няколко пъти се опитал да отвори пилотската кабина, но благодарение на намесата на група спортисти, които пътували в самолета той е бил неутрализиран. 

"Лакен се опита да разбие пилотската кабина. В един момент настъпи истински хаос. Той повтаряше, че е загубил разсъдъка си и иска да отведе всички пътници при Аллах. Положението стана истински драматично. За щастие всичко приключи благополучно", разказа един от играчите на хандбалния отбор "Войводина" след приземяването на самолета на летището в Белград. Веднага след това започна разследване на случая от страна на местната полиция.