Кубрат Пулев записа впечатляваща победа на боксовата галавечер в Хамбург, нокаутирайки американеца Морис Харис за малко повече от 1 минута! Кобрата не остави шанс на непретенциозния съперник, когото започна да налага с мощни удари още от началото. 

Харис не можа да издържи и 2 минути, свличайки се на на ринга. Американецът понесе няколко удара в главата, а накрая Пулев го нокаутира с дясно кроше в корема.

За българина това е 22-ра победа от 23 мача на професионалния ринг и втора поредна след поражението от Владимир Кличко. Освен това Кубрат записва 12-и успех с нокаут.

Припомняме, че през октомври Пулев се израви срещу 41-годишния бразилец Джордж Ариас и нямаше проблеми да спечели, а тази вечер срещу Харис беше още по-категоричен. За американския ветеран това е втора поредна загуба с нокаут след тази от Александър Устинов. Руската машина прегази Харис на 10 октомври за по-малко от 3 минути, но Пулев го стори още по-бързо.

До момента българинът не бе записвал успех при профитата за толкова кратко времетраене.

Срещу Харис за първи път в ъгъла на Пулев беше легендарният треньор Ули Вегнер, с когото Кобрата работи от февруари насам.