Снощи се проведоха последните за сезона номинации и първите на принципа очи в очи. Съквартирантите трябваше да дадат своя глас за най-достойния от тях и този, който за нищо на света не трябва да спечели любовта на публиката. Застрашени от изгонване тази седмица са Соня, Ваня и Борислав, които ще се борят за оставане в понеделник. С последните номинации станаха ясни и първите сигурни финалисти - това са Евгени, Джаферович и Деси Слава.

Тази вечер ще видим как влизането на Зарко в Къщата ще се използва от воюващите лагери за разчистване на сметки. Соня Котлуклиева, от една страна, и Евгени и Червенкова, от друга, ще се опитат да привлекат ММА боеца към отбора си. Желанието на бившия любим на Деси Слава е да запази неутралитет, но това ще се окаже доста трудно. Дали Зарко в крайна сметка ще стане част от някой от лагерите, ще стане ясно в днешния дейли епизод.

Тази вечер от 20 часа ще видим и как отношенията между ММА боеца и Деси вземат неочакван обрат. Big Brother ще ги направи герои в най-новото драматично реалити „Океан от любов”. Двойката ще отговаря поотделно на въпросите на Големия брат, а ако и двамата дадат еднакви отговори, мисията ще бъде успешна. Именно по време на „Океан от любов” на бял свят ще излязат неподозирани истини, които ще преобърнат на 180 градуса отношенията между Деси Слава и нейния любим Зарко. Дали тази игра ще ги събере, или ще ги раздели окончателно, предстои да разберем.