Хитовият крими сериал, който предизвика истинска сензация в Щатите, с премиера за България в ефира на Нова.
 
След десетилетия в списъка на най-издирваните престъпници в САЩ Реймънд „Ред“ Редингтън (Джеймс Спейдър) ще се предаде в централата на ФБР с предложение да помогне в разкриването на топ криминално проявените злодеи, които всички търсят. Той е готов да предостави „Черният списък” с имената и да помогне в залавянето им, но при едно условие – да действа в екип с агента новобранец и криминален профайлър Елизабет Кийн (Меган Буум). Дали той ще работи за ФБР или те за него и кой ще диктува правилата в това неочаквано сътрудничество – предстои да видим в хитовия сериал „Черният списък” от 15 декември в 21:00 ч. по Нова.
Докато преследват хората от „Черният списък“, Ред въвлича Лиз в сенчеста конспирация, която обгръща нейното минало, настояще и бъдеще. Той ще й докаже, че истината е абстрактно понятие и всичко, в което е вярвала, е лъжа. Поредица от предизвикателства и забулена в мистерия тайна за собствения й съпруг ще накарат Лиз да се довери на най-търсения престъпник. Какво още крие партньорството между най-търсения престъпник и федералния агент и има ли изход от криминалната схема, в която двамата са въвлечени?
Освен с брилянтната игра на двете изключителни звезди в главните роли, каквито са Джеймс Спейдър („Адвокатите от Бостън”) и Меган Буун („Синя кръв”), сериалът разполага и със забележителен списък от поддържащи актьори, сред които са Диего Клатенхоф („Вътрешна сигурност”), Амир Арисън („Закон и ред: Специални разследвания”), Хари Леникс („24”, „Рей”), Робърт Шон Ленард („Д-р Хаус“), Робърт Непър („Бягство от затвора“), Райън Еголд, Ильфенеш Хадера, Парминдер Награ, Хишам Тауфик.
Премиерният за България криминален хитов сериал, с награда „Еми” и две номинации за „Златен глобус”, който предизвика истинска сензация в Щатите, ще въвлече феновете на жанра у нас в поредица задкулисни игри и мистериозни схеми. Изключително заплетени казуси, неочаквани обрати и инфарктни ситуации ще спечелят любителите на криминалния трилър и ще ги накарат да притаят дъх в очакване на развръзката пред екрана.
Не пропускайте началото – „Черният списък” /The Blacklist/ от 15 декември, 21:00 ч. по Нова.