Актьорът Мариан Бачев преживя неприятен пътен инцидент в центъра на София. Звездата от „Шоуто на Слави“ бе блъснат от кола, докато шофираше джипа си. Неизвестна дама, която управлявала малък автомобил, неочаквано го ударила странично. Актьорът не е пострадал, другия водач също.Бачев доста се притеснил, да няма пострадали, но единствено колата му била повредена сериозно. Самата шофьорка в първия момент не успяла да разпознае актьора, а в следващия изпаднала в неочаквано състояние.

Оказало се, че дамата е запалена почитателка на Бачев и е голяма негова фенка. Тя хем се отчайвала, че е ударила колата му и е предизвикала инцидента, хем крещяла колко много го харесва, пише столичен седмичник.

Артистът бил в добро настроение и се отказал от обаждане до КАТ. Отказал да приеме дори финансовата компенсация, която дамата му предлагала. Двамата се разделили по живо по здраво, а Бачев останал очарован от реакцията й.

Само след няколко часа, звездата се наредил на опашка за ремонт пред столичен автосервиз. И тъй като автомобилът му е производство на немския концерн „Мерцедес“, ремонтът по него не му излязъл никак тънко.