Чувствам се като престъпник. Това заяви Мис България 2015 Марина Войкова, коментирайки разразилия се скандал с нейни голи снимки и искането на християнското сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска” да върне короната.„Не виждам нищо християнско в действията им”, добави 21-годишната хубавица, цитирана от „България днес”. Тя разказа, че въпросните снимки са поне от година и половина и са част от портфолиото й в агенцията, в която работи. „Това е стандартна „бюти” снимка, а не кадър за „Плейбой” или някакво друго издание. Те са качени на сайта на агенцията, няма нищо скандално в тях. Аз самата имах доста колебания, преди да ги направя, но законите на модния бизнес са неумолими и трябваше да имам и такива, ако искам да се развивам. А аз искам!”, каза Марина. 

„Искам да кажа на всички, които не ме харесват, че не могат да ме разколебаят. Аз зная коя съм, имам своите близки хора, които ме подкрепят. Което и момиче да беше избрано, вероятно щеше да бъде подложено на някакъв тип атака”, заяви красавицата от Елин Пелин. И добави, че в родния й град непрекъснато поздравяват родителите й и всички нейни съграждани се радват на успеха й. 

Мис България разкри още, че не е свободна, но не пожела да разкрие кой е човекът,покорил сърцето й. Както всяка хубава жена, и тя не можела да се оплаче от мъжко внимание, стана ясно още от думите й.